Vi vill erbjuda dig en trygg och säker resa! Läs mer om våra säkerhetsåtgärder till följd av Covid-19,klicka här
Åk på familjekul till Stockholm och Uppsala

Åk på familjekul till Stockholm och Uppsala

Boka hotell i Stockholm eller Uppsala via oss så bjuder vi på båtresan!

Prisexempel hotell i Uppsala 84.00€ /dubbelrum
Hoppa trampolin, testa på att vara en ninja, se en häftig film på kupolbiografen Cosmonova eller vandra fritt bland fjärilar. Stockholm och Uppsala har mycket att erbjuda både för stor som liten. Här är några exempel!

Turbo Extreme Sportzone, Uppsala

Trampolinpark – Tycker du om att hoppa studsmatta? Då kommer du älska trampolinparken med ett hav av 51 sammankopplade trampoliner. Förutom att det är så roligt så tränar du både balans, kondition och styrka. Fråga gärna efter en av de kunniga instruktörerna för att få hjälp att lära dig göra nya volter och tekniker.
Parkourzon – Parkour handlar om att på det snabbaste och effektivaste sättet ta sig från punkt A till punkt B. Parkourzonen är perfekt för barn från 6 år och uppåt som lär sig nya tekniker, gymnastik och tränar upp sin kroppskontroll.
Ninja Warrior – Extrem hinderbana med 9 utmanande hinder för vuxna och ungdomar. Den bästa träningsformen för att med hjälp av kroppsvikten träna uthållighet, styrka, greppstyrka, balans och koordination. Flera hinder har en variant för motionärer och en för elitidrottare.

Entré barn från 4 år, 17 €
Medföljande förälder/vårdnadshavare går med in gratis.

Leos Lekland, Uppsala

Besök Leo och hans lekland i Uppsala. Här finns bl.a. Miniworld, de minsta barnens lekdjungel med bollhav, rutschkanor, trampoliner och piratskepp. På stora sidan finns bl.a. Spider Tower där du kan klättra både sidledes och upp och ner och känna på hur spindlarna har det, Waterfall, en rutschkana med fritt fall där du får extra mycket pirr i magen, Vulcano, en gigantisk vulkan som den skickliga klättraren kan försöka ta sig upp på och mycket mer.

Entré barn från 4 år, 17 €
Medföljande förälder/vårdnadshavare går med in gratis.

Cosmonova och Naturhistoriska Riksmuseet, Stockholm.

Upplev känslan av att vara mitt i äventyret. På kupolbiografen Cosmonova visas filmer från jordens alla hörn, i världens största filmformat IMAX.

I museet finns ett tiotal fasta utställningar- t.ex. Fossil och evolution, Liv i vatten, skatter från jordens inre.

Entré Cosmonova, vuxen 12 €, barn 6 €
Fri entré till museet.

Fjärilshuset Haga Ocean, Stockholm

På Fjärilshuset Haga Ocean kan du uppleva livet under och över vattenytan. Njut av att vandra omkring bland fritt flygande fjärilar i stora tropiska växthus. Om du har tur kanske du får se en fjäril kläckas. Här finns även en av Nordens största hajtankar. I den 30 meter långa tanken som rymmer 1,2 miljoner liter vatten simmar färgglada fiskar tillsammans med revhajar.

Entré vuxen 18 €, barn 4-15 år 10 €

Boka hotell i Stockholm eller Uppsala via oss så bjuder vi på båtresan!

I PRISET INGÅR:

Prisexemplet baserar sig på lägsta pris för dubbelrum på hotell i Uppsala och kan variera beroende på tidperiod och efterfrågan.