Ski Cruise med Birka

- Del i hytt - Halvpension - Skidtransport
Prisexempel 166.00€/person
14 februari är det äntligen dags - ett skepp kommer lastat med skidåkare! Åk med M/S Birka norrut för en maxad weekend med härlig skidåkning, god mat, flytande after ski och 80-talsfest.

Ta båten till vintersportsstaden Sundsvall och säsongens skidweekend. Festligheterna börjar redan när du kliver ombord och fortsätter hela helgen. Väl framme i Sundsvall är det dags att spänna på sig pjäxorna för en heldag med Hälsinglands högsta fallhöjd i Hassela Ski Resort eller varför inte den lugnare varianten med längdskidor och mer citynära alternativ. Du kan också prova på curling.

Efter en dag i backen drar den flytande after skin igång med showbandet Duo Jag som lovar ordentligt med drag under pjäxorna! Det bjuds också på 80-talsfest med Micke Syd, Lili & Susie och Ankie Bagger och massa mer! Plus allt annat härligt du kan göra ombord, bada, sola, gå på avslappning i spa, njuta av god mat och shopping.

Ta med kompisarna, kollegorna och alla du känner på en alldeles unik skidweekend.

Datum: Avresa den 14/2 kl. 23.10 från Mariehamn, retur den 16/2 kl. 07.45 (lokala tiden).

I PRISET INGÅR:

Del i tvåbäddshytt Cabin Ekonomi , halvpension (frukost/brunch och middagar exkl. dryck), After Ski, underhållning och aktiviteter ombord. Skidtransport.