Se "Så som i himmelen" - bo på Grand Central

Båtresa t/r Boende Frukost Biljett till musikalen
Prisexempel torsdag och fredag 155€/person.
En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern!

Historien om den lilla kören återuppstår i en musikalversion skriven av Kay och Carin Pollak. Med nyskriven musik av Fredrik Kempe, ihop med Gabriellas sång från filmen, ges nytt liv till historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby för lugn och ro. Där övertalas han att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och hans liv tar en plötslig vändning.

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter, den nya talangen Tuva B Larsen m fl samt en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.

Prisexempel torsdag och fredag 155 €/person.
Prisexempel lördag 165 €/person.

Bo på Grand Central by Scandic
I en av de mest urbana delarna av Stockholm, där stadens liv pågår 24 timmar om dygnet, hittar du en liten bit av New York. I den storslagna byggnaden från 1885 där man känner historien i väggarna har de låtit sig inspireras av teatrarna och scenerna i det kulturvänliga området.

På hotellet, mend 391 rum händer det alltid något. Ett myllrande folkliv i baren sätter stämningen. Restaurangen Teaterbrasseriet har svenska klassiska rätter med en twist och i Teaterbaren gör barteamet cocktails till en konstform. Flera dagar i veckan fylls hotellets olika scener med allt från akustiska spelningar till dj-gig, stora som små. Musikstilen Urban sätter tonen och känslan för dig som gäst. På hotellet finns även kontinuerliga inslag av fotokonst och designutställningar. Läs mer om hotellet här

I PRISET INGÅR:

Bil- och personbiljetter t/r på Eckerö Linjen, en övernattning på Grand Central by Scandic inklusive frukost, biljett till föreställningen i kategori A (parkett eller första balkong). Erbjudandet gäller t.o.m. den 27/4 2019 och kan ej kombineras med andra rabatter och förmåner. Ej om- och avbokningsbart. Fredagar och lördagar visas föreställningen kl. 19.30.