Santa Cruise - julkryssning med M/S Birka

- Del i hytt - Helpension - Underhållning - Aktiviteter ombord
Prisexempel 329.00€/person
Renar, midvinter, norra polcirkeln och kanske norrsken. Upptäck en magisk vintervärld i Lappland och hälsa på hos tomten på självaste julafton. Avresa 23/12.

Samla hela familjen och fira en annorlunda jul tillsammans utan måsten och stök. Eller res på egen hand och träffa nya vänner. Birkas julkryssning till finska Lappland är en resa för dig som har sett det mesta, nästan som en polarexpedition fast med betydligt bekvämare inramning.

Besöket i land är bara en del av upplevelsen. Ombord njuter vi av julstämning, värme och gemenskap med julens alla aktiviteter, smaker, musik och dans. Du kan shoppa taxfreeklappar, koppla av med spa-behandlingar, sol och pool eller kanske gå på vinprovning.

Träffa tomten på julafton!
Ända uppe vid norra polcirkeln, i SantaPark i Rovaniemi, bor tomten med familj, nissar och sina vänner renarna. Inne i berget öppnar sig en magisk värld med tomtens postkontor, julklappsverkstad och isprinsessor. Och så julaftons absoluta höjdpunkt, ett besök hos världens ende officiella tomte som tar emot oss trots att det är hans mest hektiska dag på året!

Datum: Avresa den 23 december kl. 01.15 från Mariehamn, retur 26 december kl. 06.45 (lokala tider).

I PRISET INGÅR:

Del i hytt på M/S Birka, helpension, underhållning och aktiviteter ombord. Barn 0-5 år får rabatt motsvarande hela måltidspaketet och i åldern 6-11 år har barnen 50 % rabatt på måltidspaketet. Vi erbjuder också specialpriser för barn på utflykten till Santa Park.