Mamma Mia! på ABBA The Museum

Personbiljett t/r med Eckerö Linjen
Anslutningsbuss till Stockholm t/r
Entré till ABBA museet
Prisexempel 33€/person
Besök ABBA The Museum i vår! Upplev känslan av att vara den femte medlemmen i ABBA, se hur du klär i deras legendariska scenkostymer och sjung i Polarstudion. I april öppnar också deras nya utställning "Mamma Mia! Behind the movie magic".

Ta en avstickare i vardagen och besök Stockholm i vår, se hur körsbärsträden blommar i Kungsträdgården, njut på en uteservering som nyligen öppnat i vårsolen och se den nya utställningen "Mamma Mia! behind the movie magic" på ABBA museet.

Ha du hört storyn om ABBA? Förhöj din upplevelse genom audioguiden där Agnetha, Benny, Björn och Frida delar med sig av sina egna minnen och berättelser från deras fantastiska karriär. I museet finns självklart medlemmarnas showkläder, guldskivor, originalprylar, memorabilia och mycket mer.

Ny utställning – Mamma Mia! Behind the movie magic
I vår ger ABBA The Museum dig möjligheten att följa med bakom kulisserna i skapandet av "MAMMA MIA!" filmerna. En temporär utställning som visar magin bakom filmskapandet. Utställningen öppnar 6 april 2019.

Läs mer om ABBA museet här

Stanna lite längre?

Vi bokar hotell för alla smaker. Letar du efter hotell för en kortare semester, en affärsresa eller en enkel övernattning? Vår närmsta huvudstad Stockholm är unikt och också en ort som många väljer för weekendresor eller shopping. Visste du att Stockholm är byggt på 14 öar som är sammankopplade av 57 broar? Att strosa i Gamla Stans medeltida gränder och bara en stund senare upptäcka modern arkitektur – gör Stockholm till både en småstad och en storstad.

Uppsala är också en charmig stad med mycket att se. Oavsett om du är intresserad av konst, natur eller historia, har Uppsala ett stort urval av absoluta måsten att erbjuda eller kanske du bara behöver en enkel övernattning.

Kontakta oss för prisuppgifter.

Foto: Pål Allan/ABBA The Museum.

I PRISET INGÅR:

Personbiljett med Eckerö Linjen t/r, anslutningsbuss från Grisslehamn till Stockholm t/r, entré till ABBA museet.