Kryssningar med Birka

Var spontan, res bort ett tag med kort varsel! Smit från vardagen på en minisemester genom Stockholms vackra skärgård. Umgås, ät gott, dansa och ha kul. Koppla av i spa och fynda i taxfreebutikerna.
Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den på Birka.

Ta med familjen, vännerna, kollegorna eller ge bort en kryssning i present.

Utbudet är stort, ombord på Birka kan du spendera tiden på många olika sätt. Allt från Dansbandsheleger, Krogshower, Club Birka-erbjudanden, gruppresor, konferensresor, möjhippa eller varför inte bröllop?

Klicka här och bekanta dig med Birkas erbjudanden eller välkommen att besöker vårt kontor så skäddarsyr vi en resa som passar just för dig.

I PRISET INGÅR:

Kryssning enligt vald avgång och prisklass.

Hytter

Bo med havet som granne. Hytt med eller utan havsutsikt, designhytt eller lite lyxigare. Oavsett hur du bor, så ligger alla hytter ovanför vattenlinjen och håller hög standard.

Läs mer

Spa & Bad

Ett helt däck för välbefinnande med spa, relax, bastu, pool och sol. Det hittar du högst upp på Birka, med vidunderlig utsikt över skärgården.

Läs mer

Ski Cruise med Birka

14 februari är det äntligen dags - ett skepp kommer lastat med skidåkare! Åk med M/S Birka norrut för en maxad weekend med härlig skidåkning, god mat, flytande after ski och 80-talsfest.

Prisexempel 166.00€/person
Läs mer

Sportlov på Birka

Njut av sol och värme, dansa loss på familjedisko eller se Snövit-The musical. Birkas maskotanka Bianka är också ombord och hittar på en massa skoj tillsammans med sina kompisar Skeppsråttorna. (Erbjudandet gäller mellan 20-27/2).

Sportlovskyssning från 40.00€/2 vuxna + 2 barn
Läs mer

Långkryssningar med M/S Birka sommaren 2020

Med Birka kan du kryssa från Stockholm (Mariehamn) till resmål som Höga Kusten, Luleå, Vasa, Rügen, Lübeck, Bornholm, Gotland, Klaipeda och årets nyhet Berlin!

Nu presenterar vi nästa sommarens kryssningar, det blir kära återseenden och spännande nyheter! Gör ett besök i kosmopolitiska Berlin. Ö-luffa mellan Rügen, Bornholm och Gotland. Ta in midnattssljuset i Luleå och utforska ett gäng världsarv. Och självklart finns Höga Kusten med i år igen.

NYHET! Berlin och Hamburg

Med strandhugg på Bornholm. Kosmopolitisk storstadspuls och fängslande historia. Sommarens nyhet tar dig till badorter och några av europas mest spännande storstäder. I kombination med Bornholm är det här en kryssning som har allt. 5 dygn, avresa 28/6. Pris från SEK 5300/person inkl halvpension.

Läs mer

Höga Kusten och Luleå

Sommarnatt i Luleå med midnattsljus. Utforska Höga kustens natur och Luleå vid Bottenvikens kust! Vi övernattar i Luleå för att du ska kunna uppleva midnattsljuset på riktigt. 4 dygn, avresa 18/6 och 28/7. Pris från SEK 4100/person inkl halvpension

Läs mer

Klaipeda och Visby

Två pärlor vid havet. Upptäck Klaipeda i sommar, en okänd pärla med sin gamla stad, unik natur, stränder och spännande historia – i kombination med vår favoritö Gotland.3 dygn, avresa 4/5 och 5/7. Pris från SEK 3295/person inkl halvpension.

Läs mer

Rügen – Tysklands största ö

Ö-luffning i Östersjön med Gotland och Bornholm. Rügen är inte bara Tysklands största ö, den beskrivs ofta som den vackraste. Följ med oss på en ö-luffning med klass – upptäck tre öar och tre länder på fyra dygn!4 dygn, avresa 11/5. Pris från SEK 4200/person inkl halvpension.

Läs mer

Lübeck & Hamburg

Med Bornholm och Gotland. Trivsamma gränder, marsipan och spännande historia i Lübeck. Eller storstadspuls i hamnstaden Hamburg, med fler broar än självaste Venedig. 4 dygn, avresa 10/8. Pris från SEK 4350/person inkl halvpension.

Läs mer

Weekend i Visby

Solsäker sommarstad. Känn sommarpulsen i Visby på vår weekendkryssning. Strosa runt bland gränderna innanför ringmuren, slå dig ned och kolla in folklivet eller starta kvällen på Kallis. 2 dygn, avresa 10/7, 17/7 och 24/7. Pris från SEK 2295/person inkl halvpension.

Läs mer

Världsarvet Höga Kusten

Med strandhugg i Härnösand. Följ med på en unik kryssning till Höga Kusten och Härnösand! Upptäck världsarvet tillsammans med oss och kryssa inomskärs i Höga Kustens vackra skärgård. 2 dygn, avresa 25/5 och 17/8. Pris från SEK 2295/person inkl halvpension.

Läs mer

Höga Kusten och Vasa

Ett världsarv – två länder. Upplev världsarven Höga Kusten och Kvarkens skärgård under en och samma resa. Under kryssningen gör vi strandhugg i sommarstäderna Härnösand och Vasa. 3 dygn, avresa 8/6 och 4/8. Pris från SEK 3295/person inkl halvpension.

Läs mer