M/S Eckerö ställer in alla turer till och med den 13 maj. För aktuell information.Klicka här!
Kryssningar med Birka

Kryssningar med Birka

Var spontan, res bort ett tag med kort varsel!

Smit från vardagen på en minisemester genom Stockholms vackra skärgård. Umgås, ät gott, dansa och ha kul. Koppla av i spa och fynda i taxfreebutikerna.

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den på Birka.

Ta med familjen, vännerna, kollegorna eller ge bort en kryssning i present.

Utbudet är stort, ombord på Birka kan du spendera tiden på många olika sätt. Allt från Dansbandsheleger, Krogshower, Club Birka-erbjudanden, gruppresor, konferensresor, möjhippa eller varför inte bröllop?

Klicka här och bekanta dig med Birkas erbjudanden eller välkommen att besöker vårt kontor så skäddarsyr vi en resa som passar just för dig.

I PRISET INGÅR:

Kryssning enligt vald avgång och prisklass.
Hytter seafront svit vardagsrum birka

Hytter

Bo med havet som granne. Hytt med eller utan havsutsikt, designhytt eller lite lyxigare. Oavsett hur du bor, så ligger alla…

Läs mer
noje birka noje torsdag 161031 104330

Birka nöjen och aktiviteter

Dans till dansband, feststämning med husband och trubadur, disco och liveuppträdanden med Birkas nöjesvärdar. Upplev unika…

Läs mer
img birka spa

Spa & Bad

Ett helt däck för välbefinnande med spa, relax, bastu, pool och sol. Det hittar du högst upp på Birka, med vidunderlig utsikt…

Läs mer

Långkryssningar med M/S Birka sommaren 2020

Med Birka kan du kryssa från Stockholm (Mariehamn) till resmål som Höga Kusten, Luleå, Vasa, Rügen, Lübeck, Bornholm, Gotland, Klaipeda och årets nyhet Berlin!

Nu presenterar vi nästa sommarens kryssningar, det blir kära återseenden och spännande nyheter! Gör ett besök i kosmopolitiska Berlin. Ö-luffa mellan Rügen, Bornholm och Gotland. Ta in midnattssljuset i Luleå och utforska ett gäng världsarv. Och självklart finns Höga Kusten med i år igen.