Kryssningar med Birka

Var spontan, res bort ett tag med kort varsel! Smit från vardagen på en minisemester genom Stockholms vackra skärgård. Umgås, ät gott, dansa och ha kul. Koppla av i spa och fynda i taxfreebutikerna.
Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den på Birka.

Ta med familjen, vännerna, kollegorna eller ge bort en kryssning i present.

Utbudet är stort, ombord på Birka kan du spendera tiden på många olika sätt. Allt från Dansbandsheleger, Krogshower, Club Birka-erbjudanden, gruppresor, konferensresor, möjhippa eller varför inte bröllop?

Klicka här och bekanta dig med Birkas erbjudanden eller välkommen att besöker vårt kontor så skäddarsyr vi en resa som passar just för dig.

I PRISET INGÅR:

Kryssning enligt vald avgång och prisklass.

Hytter

Bo med havet som granne. Hytt med eller utan havsutsikt, designhytt eller lite lyxigare. Oavsett hur du bor, så ligger alla hytter ovanför vattenlinjen och håller hög standard.

Läs mer

Birka nöjen och aktiviteter

Dans till dansband, feststämning med husband och trubadur, disco och liveuppträdanden med Birkas nöjesvärdar. Upplev unika unplugged spelningar med dina favoritartister på den nya scenen i vinterträdgården eller dansa vardagen ur kroppen med DJ Gloria.

Läs mer

Spa & Bad

Ett helt däck för välbefinnande med spa, relax, bastu, pool och sol. Det hittar du högst upp på Birka, med vidunderlig utsikt över skärgården.

Läs mer

Santa Cruise - julkryssning med M/S Birka

Renar, midvinter, norra polcirkeln och kanske norrsken. Upptäck en magisk vintervärld i Lappland och hälsa på hos tomten på självaste julafton. Avresa 23/12.

Prisexempel 329€/person
Läs mer

Ski Cruise med Birka

14 februari är det äntligen dags - ett skepp kommer lastat med skidåkare! Åk med M/S Birka norrut för en maxad weekend med härlig skidåkning, god mat, flytande after ski och 80-talsfest.

Prisexempel 166€/person
Läs mer