Kryssningar med Birka

Kryssa från 21 timmar till 4 dygn.
Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den på Birka.

Ta med familjen, vännerna, kollegorna eller ge bort en kryssning i present.

Utbudet är stort, ombord på Birka kan du spendera tiden på många olika sätt. Allt från Dansbandsheleger, Krogshower, Club Birka-erbjudanden, gruppresor, konferensresor, möjhippa eller varför inte bröllop?

Klicka här och bekanta dig med Birkas erbjudanden eller välkommen att besöker vårt kontor så skäddarsyr vi en resa som passar just för dig.

Långkryssningar 2019 – Kryssa mellan upplevelserna

Bara med Birka Cruises kan du kryssa från Stockholm 2-4 dygn till resmål som Höga Kusten, Vasa, och Rügen. Än finns det möjlighet att njuta av sommarens resor så boka idag.

Rügen – Tysklands största ö - Ö-luffning i Östersjön med Rügen, Gotland och Bornholm
Rügen är inte bara Tysklands största ö, den beskrivs ofta som den vackraste. Följ med oss på en ö-luffning med klass – upptäck tre öar och tre länder på fyra dygn!
4 dygn, avresa 11/8. Pris från SEK 4 275 inkl. halvpension.

Höga Kusten och Vasa - Ett världsarv och två länder
Upplev världsarven Höga Kusten och Kvarkens skärgård under en och samma resa. Under kryssningen gör vi strandhugg i sommarstäderna Härnösand och Vasa.
3 dygn, avresa 18/8. Pris från SEK 3 250 inkl halvpension.

I PRISET INGÅR:

Vald bokad hyttkategori och resa.

Skaldjursfest på Birka

Sensommar betyder skaldjurstider hos Birka. Njut av den populära skaldjursbuffén med hummer, räkor, havskräftor, ostron, musslor, skaldjurssoppa, goda röror, såser och mycket, mycket mer. Skaldjursbuffén serveras mellan den 23/8-26/10.

Pris skaldjursbuffé 53€/person
Läs mer

Hytter

Bo med havet som granne. Hytt med eller utan havsutsikt, designhytt eller lite lyxigare. Oavsett hur du bor, så ligger alla hytter ovanför vattenlinjen och håller hög standard.

Läs mer

Spa & Bad

Ett helt däck för välbefinnande med spa, relax, bastu, pool och sol. Det hittar du högst upp på Birka, med vidunderlig utsikt över skärgården.

Läs mer