Kryssningar med Birka

Kryssa från 21 timmar till 4 dygn.
Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den på Birka.

Ta med familjen, vännerna, kollegorna eller ge bort en kryssning i present.

Utbudet är stort, ombord på Birka kan du spendera tiden på många olika sätt. Allt från Dansbandsheleger, Krogshower, Club Birka-erbjudanden, gruppresor, konferensresor, möjhippa eller varför inte bröllop?

Klicka här och bekanta dig med Birkas erbjudanden eller välkommen att besöker vårt kontor så skäddarsyr vi en resa som passar just för dig.

Långkryssningar 2019 – Kryssa mellan upplevelserna

Bara med Birka Cruises kan du kryssa från Stockholm 2-4 dygn till resmål som Höga Kusten, Luleå, Vasa, Rügen, Lübeck, Köpenhamn, Bornholm och Gotland.

Nu kan vi presentera sommarens kryssningar, både kära bekanta och nyheter! Vad sägs om mysiga och prisvärda Klaipeda på Litauens kust och övernattning i Luleå så att du ska kunna se midnattssolen vid norra polcirkeln! Du kan också kombinera en kryssning med cykling eller vandring tillsammans med rundresearrangören TEMA. Det bästa av två världar, helt enkelt.

Höga Kusten och Luleå - Sommarnatt i Luleå med midnattssol
Utforska Höga kustens natur och Luleå vid Bottenvikens kust! För första gången övernattar vi i Luleå för att du ska kunna uppleva midnattsljuset på riktigt.
4 dygn, avresa 20/6. Pris från SEK 3 995 inkl. halvpension.

Rügen – Tysklands största ö - Ö-luffning i Östersjön med Rügen, Gotland och Bornholm
Rügen är inte bara Tysklands största ö, den beskrivs ofta som den vackraste. Följ med oss på en ö-luffning med klass – upptäck tre öar och tre länder på fyra dygn!
4 dygn, avresa 1/7 och 11/8. Pris från SEK 4 275 inkl. halvpension.

Höga Kusten och Vasa - Ett världsarv och två länder
Upplev världsarven Höga Kusten och Kvarkens skärgård under en och samma resa. Under kryssningen gör vi strandhugg i sommarstäderna Härnösand och Vasa.
3 dygn, avresa 18/8. Pris från SEK 3 250 inkl halvpension.

Lübeck & Hamburg med strandhugg på Bornholm och Gotland
Trivsamma gränder, marsipan och spännande historia i Lübeck. Eller storstadspuls i hamnstaden Hamburg, med fler broar än självaste Venedig.
4 dygn, avresa 28/7. Pris från SEK 4 275 inkl halvpension.

Världsarvet Höga Kusten med strandhugg i Härnösand
Följ med på en unik kryssning till Höga Kusten och Härnösand! Upptäck världsarvet tillsammans med oss och kryssa inomskärs i Höga Kustens vackra skärgård.
2 dygn, avresa 16/6. Pris från SEK 2 465 inkl halvpension.

Weekend i Visby
Känn sommarpulsen i Visby på vår weekendkryssning. Strosa runt bland gränderna innanför ringmuren, slå dig ned och kolla in folklivet eller värm upp på Kallis inför kvällen.
2 dygn, avresa 12/7 och 19/7. Pris från SEK 2 265 inkl halvpension.

I PRISET INGÅR:

Vald bokad hyttkategori och resa.

Skaldjursfest på Birka

Sensommar betyder skaldjurstider hos Birka. Njut av den populära skaldjursbuffén med hummer, räkor, havskräftor, ostron, musslor, skaldjurssoppa, goda röror, såser och mycket, mycket mer. Skaldjursbuffén serveras mellan den 23/8-26/10.

Pris skaldjursbuffé 53€/person
Läs mer

Hytter

Bo med havet som granne. Hytt med eller utan havsutsikt, designhytt eller lite lyxigare. Oavsett hur du bor, så ligger alla hytter ovanför vattenlinjen och håller hög standard.

Läs mer

Spa & Bad

Ett helt däck för välbefinnande med spa, relax, bastu, pool och sol. Det hittar du högst upp på Birka, med vidunderlig utsikt över skärgården.

Läs mer