Koppla av på Havsbaden Spa & Resort

Båtresa t/r
Övernattning i minisvit
Frukost
Morgonrock och tofflor
Entré till SPA
3-rätters middag
25-minuters behandling
Prisexempel "Skönare liv" spa-paket 254€/person
Koppla av och hitta sinnesro på nya Havsbaden Spa & Resort i Grisslehamn. Bada i någon av anläggningens 13 pooler, testa ångbastun, torrbastun, aromabastun eller ljusterapibastun. Njut av en härligt lång brunch, afternoon tea eller sitt ner i mysiga restaurangen Gastro eller Pescaria Alberto då kvällen kommer emot.

Redan 1903 tog hotellet sina första andetag, det va grunden till vad dom skulle komma att bli anrika Hotell Havsbaden. Sedan dess har det hänt mycket innanför hotellets väggar, och nu, mer är 100 år senare öppnar Hotell Havsbaden pånytt. Idag har Havsbaden inte bara blivit ett hotell med ett SPA, utan en hel destination, en helt ny upplevelse, något helt fantastiskt utöver vad man kan drömma om.

I den nya SPA-anläggningen finns 13 olika konstellationer och pooler. Ångbastu, torrbastu, aromabastu, ljusterapibastu. Här finns en SPA-bar, behandlingsrum och skapelsen ”Velvet”, en spa-och basturitual. När du har gått SPA-ritualen i Velvet kommer du att vara len som sammet.
Utomhus finns också två pooler. Varav den ena är igång året runt och konstant hållen en temperatur på 38°C. Vänligen observera att det är 15 års åldersgräns på SPA. (Utomhusbassängen på innergården har ingen åldersgräns).

I anslutning till SPA finns också ett komplett gym som ingår i entrén.

Erbjudande! Söndagsmys-paket för endast 90 €/person

Avsluta veckan på bästa sätt och boka Havsbadens förmånliga söndagsmys-paket. Besök spa och unna dig en skön stund vid poolen eller i bastun, njut av en god middag i hotellets restaurang och sov skönt i de bekväma sängarna med fluffiga kuddar.

I priset ingår personbiljett t/r med Eckerö Linjen, del i dubbelrum inklusive frukost, morgonrock och tofflor, entré till SPA-anläggningen och en 3-rätters middag.

I PRISET INGÅR:

Skönare liv-paketet: Personbiljett t/r med Eckerö Linjen, del i minisvit inklusive frukost, morgonrock och tofflor, entré till SPA-anläggningen, 25-minuters spa-behandling och en 3-rätters middag.