Hotellpaket med middag och Stand Up

Båtbiljett
Övernattning
Frukost
2-rätters middag
Biljetter till Stand Up-showen
Prisexempel 107€/person
Varje fredag och lördag bjuder Stockholmsklubben Maffia Comedy Club på en riktig skrattfest på Scandic Malmen. Här kan du se landets hetaste och bästa komiker uppträda i en underhållande stand-up show.

Njut av en helkväll med mycket skratt på sköna Scandic Malmen på söder i Stockholm. Här njuter du av en 2-rätters middag i hotellets trendiga restaurang och får sedan ta del av en härlig stand-up show med intim och rolig underhållning av Maffia Comedy Club. Den två timmar långa föreställningen bjuder på både svenska och internationella komiker. Efter showen fortsätter kvällen med DJ och fest på Scandic Malmens tre barer med cocktails och drinkar.

I PRISET INGÅR:

Bil- och personbiljetter t/r med Eckerö Linjen, alt. anslutningsbuss Grisslehamn-Stockholm t/r, en övernattning i dubbelrum på Scandic Malmen inklusive frukost, 2-rätters middag på Scandic Malmens restaurang kl. 17.00 (förrätt och varmrätt) samt biljetter till Stand Up-showen kl. 20.00. Erbjudandet gäller lördagar under perioden 1/6-31/8 2019. Erbjudandet kan inte kombineras med annan rabatt eller om- och avbokas.