M/S Eckerö trafikerar dagligen igen sedan 26 juni. För aktuell informationKlicka här!
Hotell i Sverige

Hotell i Sverige

Båtresa t/r

Övernattning

Frukost

Prisexempel hotell i Stockholm City 148.00€ /dubbelrum
Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Letar du efter hotell i Sverige för en kortare semester, en affärsresa eller en enkel övernattning?

Vår närmsta huvudstad Stockholm är unikt och också en ort som många väljer för weekendresor eller shopping. Visste du att Stockholm är byggt på 14 öar som är sammankopplade av 57 broar? Att strosa i Gamla Stans medeltida gränder och bara en stund senare upptäcka modern arkitektur – gör Stockholm till både en småstad och en storstad.

Uppsala är också en charmig stad med mycket att se. Oavsett om du är intresserad av konst, natur eller historia, har Uppsala ett stort urval av absoluta måsten att erbjuda eller kanske du bara behöver en enkel övernattning.

Upplev Stockholm i vår

Passa på att boka in vinterns och vårens resor till Stockholm eller Uppsala och bo i centrum eller längre utanför. Besök Vasaborgen eller Uppsala Domkyrka, Upplandia, Junibacken, Tekniska Museet, Skansen eller boka in en musikalkväll med middag på stan. Längre fram mot våren och sommaren så får du inte missa körsbärsblommningen i Kungsträdgården.

Prisexempel på hotell i Stockholm och Uppsala genom Eckerö Linjen
Centralt i Stockholm från 148 €/dubbelrum
Centralt i Uppsala från 84 €/dubbelrum

Vet du inte var du ska bo? Här tips på några av våra populära hotell
Scandic Haymarket – Hötorget, Stockholm
Scandic No 53 – Kungsgatan, Stockholm
Scandic Malmen – Götgatan, Stockholm
Scandic Downtowmn Camper – Brunkebergstorg, Stockholm
Scandic Upplandia – Dragarbrunnsgatan, Uppsala

Men inte att glömma de övriga städerna och landsbygden, det finns många ställen att upptäcka i Sverige om du så är på arbetsresa eller fritid.

I PRISET INGÅR:

Bil- och personbiljetter t/r med Eckerö Linjen, alternativt anslutningsbuss Grisslehamn-Stockholm eller Grisslehamn-Uppsala t/r, dubbelrum inkl. frukost.