Hotell i Sverige

Båtresa t/r
Övernattning
Frukost
Prisexempel hotell i Stockholm City 161€/dubbelrum
Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Letar du efter hotell i Sverige för en kortare semester, en affärsresa eller en enkel övernattning?

Vår närmsta huvudstad Stockholm är unikt och också en ort som många väljer för weekendresor eller shopping. Visste du att Stockholm är byggt på 14 öar som är sammankopplade av 57 broar? Att strosa i Gamla Stans medeltida gränder och bara en stund senare upptäcka modern arkitektur – gör Stockholm till både en småstad och en storstad.

Uppsala är också en charmig stad med mycket att se. Oavsett om du är intresserad av konst, natur eller historia, har Uppsala ett stort urval av absoluta måsten att erbjuda eller kanske du bara behöver en enkel övernattning.

Visste du att vi alltid också bjuder på person- och bilbiljett med Eckerö Linjen då du bokar hotell via oss!

Vet du inte var du ska bo? Här tips på några av våra populära hotell i Stockholm
Scandic Haymarket – Hötorget
Scandic Klara – Slöjdgatan
Scandic No 53 – Kungsgatan
Scandic Malmen – Götgatan

Men inte att glömma de övriga städerna och landsbygden, det finns många ställen att upptäcka i Sverige om du så är på arbetsresa eller fritid.

Foto: Jeppe Wikström

I PRISET INGÅR:

Bil- och personbiljetter t/r med Eckerö Linjen, alternativt anslutningsbuss Grisslehamn-Stockholm eller Grisslehamn-Uppsala t/r, dubbelrum inkl. frukost i Stockholm city.