En värsting till syster på China Teatern

Kontakta oss för närmare information om priser! Vi hjälper dig att boka resa, boende och biljetter till evenemanget.
Nu kommer äntligen feelgood musikalen "En värsting till syster" till Sverige! Det är en gudomligt rapp, rolig och musikalisk komedi, baserad på den storsäljande filmen Sister Act från 1992 med Whoopi Goldberg i huvudrollen. Musikalen spelas på China Teatern mellan 11/9-14/12.

En värsting till syster nominerades i USA till fem Tony Awards bland annat för ”Bästa Musikal” och naturligtvis ”Bästa Musik”. För den medryckande musiken står nämligen kompositören Alan Menken, flerfaldig Oscarsvinnare och känd som mannen bakom många av Disneys största hits. I denna svängiga klostermusikal har Menken skapat ett radband av hits som spänner från 70-tals disco i Barry White anda till perfekt finstämda ballader. Självfallet innehåller också musikalen en rejäl dos klappvänlig power gospel. Föreställningen "En värsting till syster" bevisar än en gång att sjungande nunnor definitivt hör hemma på de stora musikalscenerna.

Musikalen har preiär på China Teatern den 11 september och spelas t.o.m. den 14 december. Läs mer om föreställningen och se tider här.

I PRISET INGÅR:

Kontakta oss för närmare information om priser!