Djungelboken The Musical

Båtresa t/r Boende Frukost Musikalbiljett
Prisexempel 308€/2 vuxna och 1 barn
Följ med till den vilda och exotiska djungeln och möt där de klassiska figurerna Baloo, Bagheera, Kaa och den fruktade Shere´Khan. Medverkande i musikalen är bl.a. Mendez, Gunilla Backman och Tilde Fröling.

I Djungelboken – The Musikal blir Mowgli ensam kvar i en liten by efter det att tigern Shere´Khan anfallit byn. Mowgli blir sedan adopterad av en liten björnfamilj bestående av pappa Baloo och björnsystrarna Liv och Lycka. Där trivs han och får lära sig att leva tillsammans med alla djuren och naturen. En dag blir Mowgli utsatt för fara och skyddar sig med hjälp av eld. Detta tycker pappa Baloo är väldans läskigt så han skyndar iväg för att fråga sin vän, den svarte leoparden Bagheera om råd. Denne blir väldigt upprörd över att höra att människovalpen använder eld lite hur som helst. Bagheeras råd blir att uppsöka den listige och übersmarta pytonormen Kaa för att få svar på den stora frågan om vad man ska göra med den lilla tvåbeningen Mowgli. Svaret blir tyvärr att Mowgli måste tillbaka til de andra pälslösa tvåbeningarna – människorna.

Vad som händer sen får man kanske svar på, på Djungelboken – The Musikal. Ett helt galet djungeläventyr.

På scen:
MÉNDEZ · GUNILLA BACKMAN · TILDE FRÖLING · JAKOB STADELL · NILS AXELSSON · BILL SUNDBERG · ERIC RUSCH · TOMAS ÅHNSTRAND · ANDREAS ANDERSSON · EMMA RICKFJORD · ANNA-LILL KARLBERG · ANNA BOB HELLBERG · CARIN STOLPE · FREDRIC BENGTSSON · ANDREAS VILSMYR · ANNIE LUNDIN HALLGREN

Föreställningen spelas på Stockholm Waterfront:
Lördag 16 mars kl. 13.00

Föreställningen tar 2 timmar och 20 minuter (inklusive 25 minuter paus).

Grand Central by Scandic
Grand Central by Scandic är ett New York-inspirerade signaturhotell med tydlig musikprofil. Tillsammans med Vasateatern är det ett one-of-a-kind-hotell med konserter, spelningar, restauranger och barer i centralt cityläge i Stockholm.

I en av de mest urbana delarna av Stockholm, där stadens liv pågår 24 timmar om dygnet, hittar du en liten bit av New York. I den storslagna byggnaden från 1885 där man känner historien i väggarna har Scandic låtit sig inspireras av teatrarna och scenerna i det kulturvänliga området. Detta är ett naturligt nav för events och händelser. Läs mer här

I PRISET INGÅR:

Bil- och personbiljetter t/r på Eckerö Linjen, alternativt anslutningsbuss Grisslehamn-Stockholm t/r, en övernattning på Grand Central by Scandic i Stockholm inklusive frukost, biljett till Djungelboken The Musical ( B sektionen).