M/S Eckerö trafikerar dagligen. För aktuella restriktioner gällande gränsöverskridning för tillfället, samt våra säkerhetsåtgärder till följd av Covid-19,klicka här
Bo på Pensionat Kanalvillan i Älmsta

Bo på Pensionat Kanalvillan i Älmsta

  • Båtresa t/r
  • Del i dubbelrum med terass
Prisexempel 59.00€ /person
Oavsett om du är på genomresa eller är på färd att upptäcka Väddö så är detta boendet för dig. Pensionat Kanalvillan är beläget centralt i Älmsta i en anrik och pampig sekelskiftesvilla med Väddö kanal som granne.

Upplev allt vad Väddö och Roslagen har att erbjuda och bo på ett fridfullt, hemtrevligt och familjärt pensionat där varje rum är unikt.

Efter en god natts somn njuter du av en vällagad frukost, passa också på att boka en lunchkorg för promenenaden eller cykelturen längs Roslagsleden.

Fiska, låna en kanot eller kajak och paddla på vackra Väddö kanal eller spela golf till ett förmånligt pris på Väddö golfklubb. Kommer ni vintertid finns det goda skidskomöjligheter i området som med fördel avslutas med afternoon tea i Kanalvillan lilla med ombonade matsal. Eller varför inte bara koppla av i ett hus fullt av sägner och anor? Läs mer om Pensionat Kanalvillan här

I PRISET INGÅR:

Bil- och personbiljetter t/r med Eckerö Linjen, del i dubbelrum med terass, frukost.