Bo på Hotell Hasselbacken

- Båtresa t/r - Övernattning - Frukost
Prisexempel 77€/person
Hotell Hasselbacken är vackert beläget på Djurgården i Stockholm. Här bor du nära Djurgårdens alla attraktioner som Gröna Lund, Skansen, ABBA The Museum, Vasamuseet och Cirkus.

Med rymliga och bekväma hotellrum, restaurang, bar, och relaxavdelning är Hotell Hasselbacken ett perfekt val för en kortsemester i Stockholm.

ANRIK MATHISTORIA
Den första krogen på Hasselbacken hette Dunderhyttan och öppnade i mitten på 1700-talet med fem bord och ett tjugotal stolar. Det var först på 1760-talet som namnet ”Hasselbacken” etablerades och blev ett begrepp inom den Stockholmska krognäring.

1816 uppfördes i bästa gustaviansk stil ett korsvirkeshus som med åren kom att kallas för ”Gubbhyllan”. Storhetstiden inleddes när den välkände konditorn Jacob Wilhelm Davidson slog upp portarna för ”Restaurang Hasselbacken”. Året 1853 blev början på en gyllene era sammanfogad av god mat, punschångorna och sång inleddes.

På Hasselbacken står med andra ord maten alltid i fokus och i den välrenommerade restaurangen erbjuds klassiska rätter med en modern touch. Något som alltid finns på menyn är den goda Hasselbackspotatisen, som skapades 1953 av en av restaurangens kockelever. På våren och sommaren öppnar man upp terrassen med tillhörande park.

EN DEL AV POP HOUSE SWEDEN
Pop House Sweden grundades år 2014 och bestod då av Pop House Hotel och ABBA The Museum. Visionen var redan då att bli en av världens främsta nöjesdestinationer och som ett led i detta förvärvades Cirkus år 2017. Sedan 1 mars 2019 är även Hasselbacken en del av Pop House som inkluderar hotell, restaurang samt event- och konferensmöjligheter.

Läs mer om hotellet här

I PRISET INGÅR:

bil- och personbiljetter t/r med Eckerö Linjen, alternativt anslutningsbuss Grisslehamn-Stockholm t/r, en övernattning i dubbelrum på Hotell Hasselbacken inklusive frukost. Erbjudandet gäller i mån av plats under perioden 1/7-31/8 2019. Observera att hotellet och restaurangen är kontantfria vilket innebär att de inte tar emot kontanter men det går bra att betala med kontokort eller kreditkort.