Åk till Kolmården med familjen i sommar

- Båtresa t/r - Övernattning - Frukost - Entré till Kolmården - Fria åk
Prisexempel 354€/2 vuxna + 2 barn (3-12 år)
Välkommen till en värld fylld av upplevelser för alla åldrar! Här kan du lära känna lejonen, hälsa på hos aporna och träffa Bamse i Bamses Värld. Vågar du så ta en tur med häftiga Wildfire i nöjesparken.

Vet du hur en Watussi, Vikunja, Takin eller skogshund ser ut? På Kolmården kan du träffa djur från när och fjärran. Förutom att besöka alla djur ordnas också många shower och visningar där djuren är huvudpersonen. Se delfinshowen, den nya sälshowen SEALS, fågelshowen och gå på visning i öknen hos kamelerna.

Åkattraktioner i nöjesparken
Ta en tur med berg- och dalbanan Wildfire, gunga i Sjörövarskeppet, prova Delfinexpress eller åk den världsunika linbanan Safari över vilthägnet. Nyhet för i år är MINI-HOPP, en riktigt skuttande färd. Mini-Hopp är Kolmårdens första höjdattraktion - som garanterat får det att kittla i magen.

Bamses värld
Mitt bland vilda djur i Kolmårdsskogarna ligger Småköping, Bamses magiska sagovärld. Här kliver du rakt in i sagan i ett 20 000 m2 stort område där du träffar Bamse och hans vänner.
Här kan du åka Godiståget, ta en tur med Bamses båt Viktoria, köra Skalmans bilar, virvla runt i en karusell av honungsburkar och flyga i Skalmans senaste uppfinning – luftballongerna.
Läs mer här

Bo på Scandic Norrköping Nord
Bo i stora och fräscha rum nära naturen och Kolmårdens Djurpark. Med smidig anslutning till E4:an och med gott om fri parkering. Ta ett dopp i poolen, koppla av i bastun och stilla hungern i restaurangen. Läs mer här

I PRISET INGÅR:

bil- och personbiljetter t/r på Eckerö Linjen, en övernattning i familjerum på Scandic Norrköping Nord inklusive frukost, entré en dag till Kolmården inklusive Bamses Värld, fria åk i Kolmårdens öppna åkattraktioner exempelvis Wildfire, Safari, Delfinshowen Life (ej platsgaranti).