img alandsratten-23-okt

ÅlandsRabatten

ÅlandsRabatten är framtaget för att ge idrottslag, föreningar och skolklasser möjlighet att enkelt och riskfritt kunna tjäna pengar genom att sälja det. I häftet/appen finns 350+ rabatter till 120+ olika företag på Åland. Köp ditt exemplar hos oss och bidra till att stöda ett idrottslag, föreningar eller skolklass.
Pris 20.00€ /häfte eller app

ÅlandsRabatten är ett häfte/app med 350+ rabattkuponger hos 120+ olika företag runt om på Åland. I häftet/appen finns rabatter hos matbutiker, restauranger, klädbutiker, inredningsbutiker, bio och olika reserabatter. När du vill nyttja någon rabatt eller erbjudande behöver du ha med kupongen och visa i kassan i den butik du besöker. ÅlandsRabatten ges i två upplagor per år, en som gäller för periden 1 oktober – 31 mars och en som gäller för perioden 1 april – 30 september.

Köp ÅlandsRabatten hos Eckerö Linjen och bidra till ett fint stipendium

Nu kan du köpa ÅlandsRabatten hos Eckerö Linjen och bidra till att stöda ett lag, en förening eller en skolklass ännu mera. För varje sålt häfte/app tjänar den som säljer det alltid 10 €, alltså 50 % av försäljningskostnaden. Hos oss på Eckerö Linjen går intäkterna oavkortat till ett stipendium som sedan ett lag, en förening eller skolklass kan ansöka om i slutet av året.

Köp ÅlandsRabatten på Eckerö Linjens kontor på Torggatan 2 i Mariehamn.

Du kan läsa mer om stipendiumet på www.alandsrabatten.ax/stipendium