After work kryssning på fredag

- Bussresa t/r - Båtresa t/r - 2-rätter à la carte - Underhållning
Pris 34.00€/person
Häng med på en After Work kryssning med M/S Eckerö på fredag och avsluta veckan på bästa sätt med god mat, trevligt umgänge, nöje och shopping till glada sjöpriser.

Starta helgen på bästa sätt och kryssa med M/S Eckerö. Resan startar med Williams Buss från Bussplan kl. 17.20 och du är hemma igen vid 23.30. Ät gott i vår trivsamma à la carte restaurang och dansa loss till underhållningen i baren där kryssningsvärdarna underhåller på både utresan och returen.

After Work 34 €/person

Slå dig ner i vår trivsamma à la carterestaurang Rospiggen och njut av en härlig 2-rätters middag från veckans meny. Veckan meny är en specialkomponerad meny som våra kockar tar fram ur de de bästa råvarorna de kian få för veckan. Menyn byts varje fredag. Se aktuell meny här

I PRISET INGÅR:

Bussresa Mariehamn-Eckerö t/r, båtresa med Eckerö Linjen t/r, 2-rätter middag från veckans meny i à la carten, underhållning ombord. Erbjudandet gäller fredagar på 18.30-avgången t/r under perioden 3/1-29/5 2020.

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är ett självklart val för dig som vill njuta av det lilla extra.

Läs mer

Nöje och artister

Vår nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Se vad som händer när just du skall åka!

Läs mer

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer