• img gronalund (2)
  • img gronalund host22 (9)
  • img gronalund host22 (7)
  • img gronalund host22 (6)
  • img gronalund host22 (5)

Gröna Lund

Här väntar mängder av åk för både stor och liten, modig och mindre modig. Upplev Gröna Lund i Stockholm i höstskrud.

Upplev Galaxens roligaste plats! Vråla dig hes i Monster, smyg runt i parken på Halloween eller kliv in i den magiska Winter Wonderland.

Ta med kompisarna och familjen till Grönan. Följ med på en galen åktur med Insane där benen får dinglar fritt och du upplever både vilda snurrar och galna G-krafter! Eller varför inte testa Fritt Fall & Fritt Fall tilt där du åker i en hisnande färd från 80 meters höjd och störtar mot marken i 100 km/h.

För de mindre barnen som vill åka snällare karuseller finns bl.a. den klassiska Cirkuskarusellen där du kan rida runt, runt precis som på cirkus, på en vit springare eller ett ståtligt lejon.

Halloween är äntligen tillbaka
Hösten är här vilket betyder Halloween på Gröna Lund. Tiden då parken förvandlas till ett rysligt och mysigt paradis där du kan frossa i skräckhus, attraktioner och läskiga karaktärer. För dig som inte älskar skräck går det jättebra att mysa runt bland pumpor och andra höstiga dekorationer.

Stockholms mest storslagna vinteräventyr
Gröna Lund lanserar en helt unik och magisk vinterupplevelse som saknar motstycke - Winter Wonderland! Från 2 december till 8 januari öppnas grindarna till en park i magisk vinterskrud. Den gnistrande parken kommer vara full av sagoväsen, spännande vinteraktiviteter, fartfyllda attraktioner och storslagen belysning! Biljettsläpp i slutet av september.

Entrébiljett och åkband köps online. Observera att det bör bokas/köpas på förhand för att garantera plats. Entrén är uppdelad i förmiddag och eftermiddagstid för besök.

Läs mer och köp entré på www.gronalund.com

Bo var du vill – vi bokar!

Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Vi hjälper dig att hitta ett hotell som passar för just ditt sällskap. Du får också förmånligare båtbiljetter då du bokar boende genom oss.