• img gronalund (7)
  • img gronalund (2)
  • img gronalund (1)
  • img gronalund (3)
  • img gronalund (5)

Gröna Lund

Här väntar mängder av åk för både stor och liten, modig och mindre modig. Upplev Gröna Lund i Stockholm i sommar.

Kom till Gröna Lund och vråla dig hes i Monster, utmana kompisarna i det nya 5-kampsspelet och digga på Grönan Live – Sveriges längsta festival med fler än 50 häftiga konserter.

Ta med kompisarna och familjen till Grönan. Följ med på en galen åktur med Insane där benen får dinglar fritt och du upplever både vilda snurrar och galna G-krafter! Eller varför inte testa Fritt Fall & Fritt Fall tilt där du åker i en hisnande färd från 80 meters höjd och störtar mot marken i 100 km/h.

För de mindre barnen som vill åka snällare karuseller finns bl.a. den klassiska Cirkuskarusellen där du kan rida runt, runt precis som på cirkus, på en vit springare eller ett ståtligt lejon.

Sveriges lääängsta festival är tillbaka
Det blir en häftig konsertsommar med över 50 konserter som du sent kommer att glömma! I år uppträder artister som Dua Lipa, John Legend, Zara Larsson, My Chemical Romance och många fler.

Entrébiljett och åkband köps på plats.

Läs mer på www.gronalund.com

Bo var du vill – vi bokar!

Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Vi hjälper dig att hitta ett hotell som passar för just ditt sällskap. Du får också förmånligare båtbiljetter då du bokar boende genom oss.