• img furuvik (1)
  • img furuvik (6)
  • img furuvik (9)
  • img furuvik (4)
  • img furuvik (7)

Furuvik

Årets stora nyhet på Furuvik är ingen mindre än en av Sveriges mest kända och älskade barnkaraktärer - Pelle Svanslös! Kom och upplev spännande djurmöten, roliga tivoliåk, konserter i världsklass och plaskande bad.

Välkommen till en värld fylld av upplevelser för alla åldrar! Träffa djuren, lek i äventyrsbadet, upplev tivolit och runda av din vistelse med en härlig konsertkväll.

På Furuviksparken hittar du allt från påfågel till orangutang och har möjligheten att möta djuren på riktigt nära håll. Se på annorlunda djur som du kanske aldrig hört talas om förut - eller så kan du bara umgås med getterna och hästarna.

Håll i dig - nu bär det av på en resa som får det att pirra i hela kroppen!
På Furuvik kan du åka flera unika och magkittlande attraktioner! Upplev Sveriges enda interaktiva darkride, en berg- och dalbana som går både fram- och baklänges, eller varför inte slungas runt i 360-gradersloopar högt ovanför marken.

Furuvik Live är tillbaka efter några års paus
På Furuvik Live kan du uppleva fler än 20 magiska konsertkvällar med både svenska och internationella storheter som t.ex. Myra Granberg, Vicot Leksell, Hov1, The Ark och många flera. Se nöjesschemat på www.furuvik.se/konserter

Äventyrsbadet
Häftiga utomhusbadet är perfekt för varma sommardagar! Svalka dig på äventyrsbadet - här finns en stor härlig pool, en barnpool, två snabba vattenrutschkanor och ett häftigt äventyrstorn – allt som gjort för roliga och spännande badlekar för hela familjen.

Entrébiljett och åkband köps på plats.

Läs mer på www.furuvik.se

Bo var du vill – vi bokar!

Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Vi hjälper dig att hitta ett hotell som passar för just ditt sällskap. Du får också förmånligare båtbiljetter då du bokar boende genom oss.