• img furuviksparken
  • img furuvik (6)
  • img furuvik (4)
  • img furuvik (7)

Furuvik

Årets stora nyhet på Furuvik är Lightning, en fartfylld berg- och dalbana! Kom och upplev spännande djurmöten, roliga tivoliåk, konserter i världsklass och plaskande bad.

Välkommen till en värld fylld av upplevelser för alla åldrar! Träffa djuren, lek i äventyrsbadet, upplev tivolit och runda av din vistelse med en härlig konsertkväll.

På Furuviksparken hittar du allt från påfågel till pytonormar och antiloper. Här har du möjligheten att möta djuren på riktigt nära håll. Se på annorlunda djur som du kanske aldrig hört talas om förut - eller så kan du bara umgås med getterna och hästarna.

Håll i dig - nu bär det av på en resa som får det att pirra i hela kroppen!
Launch Coaster Lightning är en berg- och dalbana där tåget åker i väg direkt i starten! Unikt för berg- och dalbanan är också en så kallad ”Launch on the Fly” där tåget inte bara åker ett varv utan två. Efter första varvet glider du igenom stationen, där du vanligtvis kliver av, men i stället för att stanna skjuts du i väg på nytt med samma acceleration upp till 75 km/h på 3 sekunder!

På Furuvik kan du åka flera unika och magkittlande attraktioner! Vill du ha mer av den nervkittland efarten kan du åka Sveriges enda interaktiva darkride, en berg- och dalbana som går både fram- och baklänges, eller varför inte slungas runt i 360-gradersloopar högt ovanför marken.

Furuvik Live – en magisk konsertsommar
På Furuvik Live kan du uppleva fler än 20 magiska konsertkvällar med både svenska och internationella storheter som t.ex. Samir & Victor, Darin, Marcus & Martinus, Molly Sanden, Fröken Snusk och många flera. Se nöjesschemat på www.furuvik.se/konserter

Äventyrsbadet
Häftiga utomhusbadet är perfekt för varma sommardagar! Svalka dig på äventyrsbadet - här finns en stor härlig pool, en barnpool, två snabba vattenrutschkanor och ett häftigt äventyrstorn – allt som gjort för roliga och spännande badlekar för hela familjen.

Köp entrébiljett och åkband på www.furuvik.se

Boka boende i Sverige via oss!

Boka boende i Sverige enkelt och bekvämt via oss. Vi hjälper dig att hitta det rätta hotellet, oavsett om du planerar en helg på tu man hand, en familjesemester eller en affärsresa. Vi samarbetar med Scandic som har det största och bredaste nätverket av hotell på den nordiska marknaden. Välkommen med din förfrågan!