• img foxinabox escape (4)
  • img foxinabox escape (1)
  • img foxinabox escape (3)

Escape Room Fox in a box

Fox in a Box Escape Room är mer än ett pussel, ni är huvudpersonerna i berättelsen. Testa ”Master mind” eller ”Zombie Lab”. Så kul!

Hos Fox in a Box i Stockholm kan du välja att ta dig ur ett fysiskt rum eller ett virtuelt rum. Rummen med olika tema har olika svårighetsgrad.

Har du någongång varit inlåst i en bunker eller suttit inne på livstid i ett säkerhetsfängelse där enda chansen till frihet är att rymma?

Escape Room är en unik upplevelse där spelarna blir inlåsta i ett rum och har 60 minuter på sig att ta sig ut genom att använda logiskt tänkande för att kunna lösa olika kluriga pussel.

Det finns åtta escape rum och sju olika scenarier att välja mellan: Bunker, Zombie Lab, Zodiac Killer, 2 Livstids-rum, Tesla's Mystery, Mastermind och Coming Home. Coming Home är något annorlunda då det är en spellåda du behöver bryta dig in i istället för ett rum du behöver bryta dig ut ur.

För spelen rekomenderas att man är 10 år eller äldre. Alla under 15 år behöver ha en vuxen närvarande vid ankomst och avfärd.

Läs mer och boka Escape Room på Fox in a Box hemsida, www.foxinabox.se

Boka boende i Sverige via oss!

Boka boende i Sverige enkelt och bekvämt via oss. Vi hjälper dig att hitta det rätta hotellet, oavsett om du planerar en helg på tu man hand, en familjesemester eller en affärsresa. Vi samarbetar med Scandic som har det största och bredaste nätverket av hotell på den nordiska marknaden. Välkommen med din förfrågan!