img eckero bornholm mat

Ät riktigt gott ombord på Eckerö Linjen

Boka en kryssning och njut av god mat, härlig underhållning och milsvid havsutsikt.

Gör en dagsutflykt med trivsamma M/S Eckerö, drygt fyra trevliga timmar tur och retur över Ålands hav! Koppla av med trevlig underhållning, förmånlig shopping och riktigt god mat i våra restauranger ombord. I baren underhåller våra kryssningsvärdar och gästartister.

Skärgårdsbuffé i Bufférestaurang Bornholm

M/S Eckerös härliga skärgårdsbuffé är god och vällagad men också en fest för ögat. Här finns en mix av läckerheter från Roslagen och Åland, t.ex. olika sorters inlagd sill, krämig gräddlax och gubbröra, stekt inlagd strömming, varmrökt lax och algrom. Kallskuret som Musko-korv, lantpaté och rökt vildsvin.
På det varma buffébordet väntar bland annat kalvrostbiff, BBQ-revbensspjäll, getostgratinerade rödbetor, potatisgratäng, rostade grönsaker och många goda såser.

På efterrättsbordet finns en välfylld ostbricka med tillbehör, Ålandspannkaka med sviskonkräm, tårtor, macarons, fruktsallad och glass. Skärgårdsbuffén serveras 2/4-22/8 2024.

Pris t.o.m. den 31/5 2024
Webbpris skärgårdsbuffé 315:–
Ordinarie pris 345:–

Pris fr.o.m. den 1/6 2024
Webbpris skärgårdsbuffé 335:–
Ordinarie pris 365:–

Läs mer och se alla rätter

Läcker à la carte i Restaurang Rospiggen

I vår charmiga à la carte restaurangen Rospiggen, kan du förvänta dig en smakupplevelse utöver det vanliga! Våra duktiga kockar använder noggrant utvalda lokala råvaror i enlighet med säsongens tillgänglighet och servitör står redo att vägleda dig till det perfekta vinet som kompletterar din måltid. Vi är glada över att vår matlagning grundas på ingredienser från småskaliga producenter i Roslagen och på Åland. Utöver vår ordinarie à la carte-meny, erbjuder vi också en speciell "veckans meny" med förrätt, huvudrätt och efterrätt som byts ut varje fredag. Veckans meny skapas efter vad våra kockar får tag på för delikata råvaror i vår närregion just för den veckan.

Veckans meny
À la carte-menyn

Åk enkelt med buss från en hållplats nära dig

Åk enkelt och smidig till Grisslehamn genom att välja en av våra anslutningsbussar, som går dagligen från flertalet orter. På så sätt kan du koppla av och njuta av varje ögonblick av din resa. Varmt välkommen med din bokning redan idag!

Anslutningsbussar och hållplatser

img huvudbild juni-augusti

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img kryssningavardarna pa dack bla

Nöje och artister

Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Läs mer
img busslinjekarta-illustrerad

Tidtabell och rutt

Vilken tid passar det dig att åka på en kryssning eller reguljärresa? Här kan du se Eckerö Linjens tidtabell samt övrig info om…

Läs mer