img av-omtanke ny

Aktuell information om resande under pandemin

Vi vill att du skall kunna njuta av en trygg resa med oss och har vidtagit en mängd åtgärder för din och vår personals säkerhet.
Säkerhetsåtgärder ombord

Id-handling med på resan
Observera att giltigt identitetsbevis med fotografi alltid skall medtagas och kunna uppvisas på resan. Vi kontrollerar samtliga resenärers legitimation vid avresa. Barn under 18 år som reser i sällskap med förälder eller vårdnadshavare som kan visa giltig id-handling omfattas inte av ID-kravet.

Information gällande hamnterminalerna
Både terminalen i Grisslehamn och Eckerö är nu kontantfria. Handdesinficering finns tillgänglig på strategiska platser och vi påminner via skyltning om att hålla avstånd.

Eckerö Linjens personal utbildad inom smittskydd
All personal i terminalerna och ombord har genomgått en utbildning i smittskydd. Personalen genomför även varje morgon en egenkontroll kring eventuella förkylningssymptom.

Betalmedel ombord
Vi uppmuntrar kortbetalningar i största möjliga mån.

Information gällande restaurangerna
Över buffén har vi monterat skyddande plexiglas och handdesinficeringsmedel bör användas innan du tar mat. Det är bordsservering av drycker, förutom på brunchen då du själv hämtar dryck från automat.

Handdesinficeringsmedel finns även tillgängligt i våra övriga restauranger.

Se restaurangernas öppettider här

Information gällande taxfreebutiken
Det finns handdesinficeringsmedel utanför butiken. Det finns två kassor för kontantbetalning, i övriga kassor gäller endast kortbetalningar. Plexiglas har monterats vid kassorna.

Se våra aktuella taxfree erbjudanden, klicka här

Städrutiner ombord
Vi har intensifierat städrutinerna i våra terminaler och ombord och rengör mer frekvent de ytor som våra gäster kommer i kontakt med, exempelvis handtag, trappräcken, kortterminaler och övriga utsatta ytor.

Är det möjligt för mig att sitta kvar i bilen under resan?
På grund av säkerhetsskäl är det inte möjligt att sitta kvar i bilen under resans gång.

Ombokning/avbokning av resa
Våra omboknings-/avbokningsvillkor kan du läsa mer om här: eckerolinjen.se/bokningsvillkor