• img mseckero kuling aw
  • img mseckero carte
  • img eckero noje

After Work på fredag

Häng med på en After Work-kryssning med M/S Eckerö på fredag. Avsluta veckan på bästa sätt med en härlig 2-rätters á la carte middag och underhållning..
Pris 40.71€ /person

Äntligen fredag och After Work på Eckerö Linjen! Åk bekvämt med Williams Buss, som tar dig från Bussplan i Mariehamn kl. 17.20 till Berghamn och M/S Eckerö som avgång kl. 18.30.

Ombord på M/S Eckerö väntar en läcker 2-rätters à la carte meny i vår trivsamma à la carte-restaurang Rospiggen. Men maten är bara början på den här festkvällen. Efter att du har njutit av din måltid, bjuder vi in dig att fortsätta kvällen i Klubb Kuling, vår bar ombord. Här kommer vår glada kryssningsvärd att underhålla dig med fartfylld live-musik, tillsammans med en talangfull trubadur. Det blir en kväll fylld av musik och glädje på M/S Eckerö. Här kan du se nöjesprogrammet för när du skall åka. Väl i kaj igen tar Williams Buss dig tryggt och bekvämt tillbaka till Mariehamn.

Så ta med dig dina kollegor eller vänner och avsluta arbetsveckan med en oförglömlig fredagskväll ombord på M/S Eckerö. Vår After Work är den perfekta starten på helgen och vi ser fram emot att välkomna dig ombord!

Pris 40,71 €/person

I priset ingår: bussresa Mariehamn-Eckerö t/r, personbiljett med Eckerö Linjen t/r, 2-rätter à la carte meny i Restaurang Rospiggen, underhållning.

I After Work-paketet ingår en 2-rätters à la carte middag från veckans meny. Veckans meny är en specialkomponerad meny som våra kockar tar fram av de de bästa råvarorna de kan få för veckan. Menyn byts varje fredag. Se den aktuell meny för kommande veckorna högre upp här på sidan.

Boka per telefon 018-28 300 senast dagen innan avresa.

Erbjudandet gäller fredagar 2 ferbuari – 24 maj 2024.

img huvudbild april-maj

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img rospiggen kott

À la carte restaurang Rospiggen

Utsökta menyer, skapade med säsongens råvaror som bas, och ett noggrant utvalt sortiment av viner för att förhöja varje rätt. Vår…

Läs mer
img kryssningavardarna pa dack bla

Nöje och artister

Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Läs mer