Eckerö Linjen bil-deal

Resa alla + bilen för 15 €/enkel resa

UTFORSKA

Stora skärgårdsbordet

Missa inte vårt omtyckta skärgårdsbord med massor av svenska och åländska delikatesser som gräddlax, svartbröd, Musko korv, kalvrostbiff och mycket annat. Grunden i matlagningen utgörs av klassiska rätter med inslag av nya smaker och kombinationer.

Webbpris 24.02€/person
Läs mer

Nöje och artister

Eckerö Linjens nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Klicka här och se vad som händer när just du skall åka!

Läs mer

Taxfree

Populära dofter, smycken, kosmetika, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra specialpris erbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

Ät gott ombord på M/S Eckerö

Att skapa goda matupplevelser omfattar allt från val av råvaror till trivseln i våra restauranger. Det kan våra kockar och de gör sitt jobb med stor glädje och passion. Ombord på M/S Eckerö äter du gott oavsett vilken av våra restauranger du väljer. Välkommen med på en matglad resa!

Läs mer

ÅlandsRabatten

ÅlandsRabatten är framtaget för att ge idrottslag, föreningar och skolklasser möjlighet att enkelt och riskfritt kunna tjäna pengar genom att sälja det. I häftet finns 360 rabatter till 120 olika företag på Åland. Köp ditt exemplar hos oss och bidra till att stöda ett idrottslag, föreningar eller skolklass. Pris 20 €

Läs mer

Bilkampanj! Res alla + bilen för 15 €

Ta med bilen till Sverige! Med vår bilkampanj betalar du bara 15 €/enkel väg för bilen och alla som åker med. Gäller vid webbokning t.o.m. den 13/6 2019.

Bil-deal! Alla + bilen endast 15€/enkel resa
Läs mer

After Work varje fredag

Ta med kompisarna eller kollegorna på After Work-kryssning och avsluta veckan på bästa sätt! After Work-kryssning inkl. hamburgare på högrev med klyftpotatis, dryck och mycket nöje.

Läs mer

ENKELT OCH BEKVÄMT VIA OSS

Resepaket till Sverige

Kryssningar med Birka

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester med extra allt, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära nytt på en temakryssning hittar du den på Birka. Besök Köpenhamn, Höga Kusten eller något annats spännande resmål.

Läs mer

Besök Furuviksparken - djurparken med tivoli

Gör något kul med barnen, bo på hotell och roa er en heldag på populära Furuviksparken i Gävle. Här finns allt ni behöver för en härlig dag tillsammans; djurpark, tivoli och äventyrsbad.

Prisexempel 232€/2 vuxna + 2 barn (3-12 år)
Läs mer

Koppla av på Havsbaden Spa & Resort

Koppla av på nya Havsbaden Spa & Resort i Grisslehamn. Unna dig en skön SPA-upplevelse med behandling, avkoppling i poolen, bastu och god mat. I paketet ingår resa, boende, övernattning, entré till SPA, en 25 min. behandling samt 3-rätters middag.

Prisexempel "Skönare liv" spa-paket 254€/person
Läs mer