Stora skärgårdsbordet

Missa inte vårt omtyckta skärgårdsbord med massor av olika svenska och åländska delikatesser så som gräddlax, svartbröd, sikrom, Musko korv, lax med hollandaisesås, BBQ revbensspjäll, kalvrostbiff och mycket mer. Grunden i matlagningen utgörs av klassiska rätter med inslag av nya smaker och kombinationer. Gott och vällagat av säsongens råvaror i en välkomnande miljö där du som gäst är viktigast.

Massor av underhållning

Eckerö Linjens nöjespåse innehåller allt ifrån pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Klicka här och se vad som händer när just du skall åka!

After Work varje torsdag och fredag

Avsluta veckan på bästa sätt med god mat, underhållning och shopping till glada sjöpriser. Välj mellan After Work ”standard” med högrevsburgare eller After Work ”lyx” med 2-rätters á la cartemiddag. I priset ingår buss och båt t/r och middag. Pris från 26 €/person.

Årskort på Eckerö Linjen

Res obegränsat under ett helt år! Vi erbjuder årskort på Eckerö Linjen för såväl person, personbil och buss + båt.

Tips! Vid köp av årskort för bil reser också alla i bilen fritt under bil-deal kampanjen 8/1-14/6 2018 och 20/8 2018-6/1 2019.

Glada priser i taxfreebutiken

Populära dofter, accessoarer, drycker och godis hittar du i vår välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra specialpris erbjudande på utvalda produkter!

Res alla + bilen för 14,50 €

Ta med bilen till Sverige! Med vår bilkampanj betalar du bara 14,50 € per tur för bilen och alla som åker med. Erbjudandet gäller t.o.m. den 14/6 2018 vid bokning och förhandsbetalning på webben.

ÅlandsRabatten

ÅlandsRabatten är framtaget för att ge idrottslag, föreningar och skolklasser möjlighet att enkelt och riskfritt kunna tjäna pengar genom att sälja det. I häftet finns 267 rabatter till 90 olika företag på Åland. Köp ditt exemplar hos oss och bidra till att stöda ett idrottslag, föreningar eller skolklass. Pris 20 €

Boka enkelt och bekvämt via oss

Resepaket till Sverige

Se resepaket

Hotell i Sverige

Sköna, trevliga och prisvärda hotell för alla smaker. Letar du efter hotell i Sverige för en kortare semester, en affärsresa…

Besök Åland Grönskar med Williams Buss

Åland Grönskar är ett nytt evenemang som arrangeras av föreningen Skördefestens Vänner för att fira den spirande, livskraftiga våren på Åland mellan 25-27 maj. Åk med Williams Buss till de öppna gårdarna den 26/5. Pris 33 € inkl. lunch och eftermiddagskaffe.

Kryssning med Birka

Oavsett om du vill ha en 22-timmars minisemester, uppleva nya spännande resmål på en lite längre kryssning eller inspireras och lära dig något nytt på en temakryssning hittar du den på Birka. Nu är också långkryssningarna för 2018 presenterade så passa på att anmäla intresse redan nu!